Balance koncept
Vypadá to, že cvičíme, jíme zdravé jídlo, ale přesto máme spousty zdravotních problémů. Vědci se shodují na tom, že jedna z hlavních příčin je nerovnováha mezi esenciálnímí mastnými kyselinami v našem těle.
Vědci se shodují, že 95 % lidí je
v nerovnováze.
Nerovnováha Omega 6 a Omega 3 mastných kyselin
Nedostatek esenciálních Omega 3 mastných kyselin (EPA, DHA)
Nedostatek polyfenolů v potravě
Nedostatek vitamínů
Špatný glykemický index
Konzumujeme nesrovnatelně
méně Omega 3 (EPA, DHA).
Nedostatek polyfenolů
Nedostatek prebiotických vláknin
Nedostatek betaglukanů 1:3/1:6
Nedostatek minerálů
Přebytek toxických AGE a ALE
95 % lidí je v nerovnováze.
Konzumace průmyslově zpracovaných potravin způsobuje
nerovnováhu mezi esenciálními omega 6 a omega 3 v buňkách, což vede k chronickým zánětům v těle. Konzumujeme mnoho omega 6 a málo omega 3. Omega 6 působí prozánětlivě, omega 3 PROTIZÁNĚTLIVĚ.
Omega 6
Hospodářská zvířata chovaná v klecích, krmená levnou průmyslově zpracovanou stravou...
Omega 3
Pasoucí se hospodářská zvířata, která se živí potravou bohatou na živiny...
Správný poměr Omega 6 a Omega 3 je 3:1 a nižší.
Evropané při současném způsobu stravování mají průměrný poměr 15:1.
Příčinou je změna stravovacích návyků a nadměrný příjem omega 6.
Dramaticky se tak změnil poměr omega 6 : omega 3.
Účinnost ověřená Balance Testem
Pokud máte špatné výsledky testu, tak užívání omega 3 s polyfenoly je efektivní cestou, jak z nich udělat dobré. Omega 3 vám pomáhá získat správný poměr omega 6 : omega 3 (3:1) v rámci 120 dní.
Omega 3 s polyfenoly srovnává poměr
omega 6 : omega 3 pod 3 : 1